Over ons

Over ons

Over Marlestate

Ons Boerenerf

Ons boerenerf ligt in het Groene Hart aan de Nieuwkoopse Plassen. Het erf is authentiek, er is in de loop van de jaren weinig veranderd.

Nog altijd hangt er de sfeer van vroeger, prachtig uitzicht op Hollandse molens, schommels in de oude hoge bomen, een moestuin met scheve leilindes langs het grindpad, een volle notenboom, picknick tafels in het hoge gras, skelters en stelten in de koeienstal.

Benieuwd naar een indruk van ons erf en onze activiteiten, kijk dan het volgende filmpje

If anything’s hot in today’s economy, it’s saving money, including a broad range of green businesses helping people save environment.

25 Years Of Experiance

All about planting and growing.

Experianced Workers

All about planting and growing.

100+ Awards Win

All about planting and growing.

ABOUT AGRICULTURE

Agriculture Is Providing The Best

Solution Of Eco Environment

Marlestate

Visie:

De visie van Zorgboerderij de Steurhoeve is het creëren van een mooie plek waar kinderen/jongeren positieve ervaringen opdoen en waar de zelfstandigheid vergroot wordt.

Ook vinden wij het belangrijk dat de kinderen/jongeren (nieuwe) talenten ontdekken en persoonlijke doelen behalen.

Wij vinden dat iedereen een zinvolle daginvulling verdient. Door persoonlijke aandacht en warmte creëren we een veilige omgeving en voelen bezoekers en deelnemers zich thuis. Het erf is een plaats van ontmoeting. Wij stellen onze boerderij met de natuur als een gezond en rustgevend decor graag open voor mensen met verschillende achtergronden die respect hebben voor elkaar.

Crop Protection Service

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing ndustry.

Lawn & Garden Care

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing ndustry.

Irrigation & Drainage

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing ndustry.

Forest & Tree Planting

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing ndustry.

Marlestate

Doelstelling:

Bij Zorgboerderij de Steurhoeve willen wij de kinderen/jongeren een zinvolle dagbesteding aanbieden, waarbij er voldoende gelegenheid is om op de zorgboerderij te spelen en mee te helpen.

Wij vinden het erg belangrijk om ieder kind individueel te begeleiden en de ondersteuning te bieden die hij of zij nodig heeft. Zorgboerderij de Steurhoeve biedt kinderen en jongeren een plek aan waar zij zich prettig en veilig voelen.

Marlestate

Missie

Het bieden van een veilige plek waar mensen met respect met elkaar om gaan, zich thuis voelen, vermaken en ontwikkelen.

De landelijke omgeving, midden in de oude polders van het Groene Hart, biedt de mogelijkheid kennis te maken met de natuur. Het landleven op de boerderij ervaren is rustgevend en overzichtelijk. Deelnemers hebben de vrijheid. Actief bezig zijn in de stallen, werken met gereedschap, helpen op het land, klussen op het erf, zaaien en oogsten in de moestuin, meewerken in het theehuis of gezellig een spelletje doen. Ongecompliceerd en ieder naar zijn eigen vermogen.

Anton heeft ruime werkervaring in begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Hij heeft zijn opleiding tot verpleegkundige gevolgd bij Ipse. Zijn kracht is mensen met humor te benaderen en aan te sluiten bij hun behoefte.

Marisca heeft een opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener en maatschappelijk werker. Zij werkte met vluchtelingen, werkzoekenden en mensen met een beperking. Daarnaast heeft zij ervaring met creatieve vakken waardoor zij in staat is uitdagende activiteiten aan te bieden en te organiseren. Haar belangstelling voor mensen maakt dit werk voor haar waardevol.

Het is gelukt om alle mooie dingen van het leven samen te laten komen op ons erf. Een dagbestedingsproject waar mensen hun dag zinvol kunnen besteden, een plaats voor ontmoeting en onthaasting, in een prachtige omgeving waardoor ook recreanten en toeristen ons erf weten te vinden en van het buitenleven genieten.