Dagbesteding

Dagbesteding

Marlestate

Dagbesteding

Wat is er mooier dan dagbesteding op een boerenerf. Genieten van de rust, het uitzicht, het loeien van de koeien, het koeren van de duiven en het opsnuiven van de buitenlucht.

Marlestate wil een plek zijn waar jij tot je recht komt. Waar je het werk of de activiteiten doet waar je voldoening uit haalt. Samen zorgen we voor de dieren en het land, samen geven we vorm en kleur aan de boerderij.

Op de boerderij bieden wij allerlei activiteiten. Hierdoor kun je het werk doen dat bij jouw talenten en interesses past. Het is ons doel om iedereen voor zover dat mogelijk is een stukje verantwoordelijkheid te geven over een deel van de boerderij. Zo kun je groeien in verantwoordelijkheid en intensief bezig zijn met een stukje van het werk waar jij enthousiast over bent. Zo voel je je betrokken bij alles wat er op de boerderij gebeurt.

Marlestate

Beschikbaarheid

Onze boerderij is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend voor dagbesteding.

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Marlestate

Werkzaamheden

Iedereen heeft talenten! Met deze gedachte gaan we samen (arbeidsmatige) activiteiten ondernemen op en rondom de boerderij. Samen kijken we naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je wilt leren in jouw eigen tempo! Lijkt het je leuk om bij ons op de boerderij te komen spelen of werken?

Je bent van harte welkom!

Marlestate 394A1225

Marlestate

Voor wie

Wij bieden een (arbeidsmatige) dagbesteding aan kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen met:

  • Een verstandelijke beperking
  • Een lichte lichamelijke beperking
  • Stoornis in autisme spectrum
  • Psychische of sociale problemen
  • (Niet) aangeboren hersenletsel
  • Leer- en/of opvoedingsmoeilijkheden
  • Thuiszitters

Marlestate

Onze Boerenhulpen

Doordat het even niet goed ging met onze zoon op school, kon hij 2 dagen bij Marlestate terecht. Hier heeft hij veel geleerd en is hij enorm gegroeid. Jacoba en Gooitzen kijken naar wat hij nodig heeft; bij Gooitzen op de trekker en shovel was het mooist. Hij gaat nu een nieuw avontuur tegemoet en we willen jullie enorm bedanken voor de goede zorgen. We weten jullie te vinden als er weer wat is.

N. en ouders

Boerenhulp en leerling
Iedere vrijdag mag ik helpen op de boerderij. Ik begin 's ochtends met het verzorgen van de kalfjes. Iedere week is het mooi om te zien of er weer nieuwe kalfjes zijn geboren. Daarna mag ik Gooitzen helpen met de koeien of de lammetjes. Ik ben graag met de dieren bezig. Ook mag ik graag de tuin maaien. Als ik naar huis ga is de tuin weer netjes. Ik geniet van de gezelligheid. Gooitzen en Jacoba kijken echt naar wat ik kan, ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kijk iedere week uit naar de vrijdag.

S.

Boerenhulp
Ik ga met plezier iedere dag naar de boerderij. Ik mag hier doen waar ik goed in ben. De afwisseling in mijn werk vind ik prachtig. Zo nu en dan op een machine rijden, schoonmaken en Gooitzen helpen met melken doe ik met heel veel plezier. Aan het einde van de dag ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Er is altijd wat te beleven en ook gezelligheid. Ik heb het erg naar mijn zin op de boerderij.

P.O.

Boerenhulp